En innføring i grilling
Nasjonal grillmester og kjøkkensjef Abdul Yaseen fra restauranten Darbaar viser deg hvordan du blir grillmester. Han presenterer BBQ- og grillverdenen og lærer deg om alle teknikkene, utstyret, ferdighetene og ingrediensene du trenger. Fra å skaffe ingredienser til å marinere fisk og bruke robata-grillen – her er det mye som får deg i gang.
Klargjøring av kjøkkenet for grilling
Ta en tur rundt på kjøkkenet i restauranten Darbaar, der kokken Abdul Yaseen viser deg det viktigste utstyret for god grillmat, fra grilling på robata til å oppnå perfekte resultater i tandoor-ovnen.
Bruk kvalitetsingredienser
Kjøkkensjef Abdul Yaseen forteller deg hvor viktig det er med kvalitetsingredienser, fra å skaffe sesongprodukter til å oppbevare krydderne for best mulig resultat, i tillegg til tips om hvordan du kan forsikre deg om at fisken og kjøttet er superferskt.
Tilbereding og marinering av hele fisken
Finn ut hvor viktig det er å tilberede, krydre og marinere hele fisken for å få best mulig resultat på grillen.
Robata-grillet havabbor med grønnsaker
Lær hvordan du griller og damper hel fisk på robata-grillen for å sikre perfekt sprøtt skinn og mørt kjøtt hver gang.