Menu

04:20

1. Introduksjon

Grønnsaker er nøkkelingredienser i fremtidens menyer. Men hvordan gjør du dem tilfredsstillende og appetittvekkende? Kokken Weij vil vise deg en rekke muligheter, fra å kombinere dem med andre ingredienser som ost, til moderne kulinariske teknikker som fermentering. Og ikke glem å eksperimentere med forskjellige teknikker for å inspirere kundene dine med nye smaker og oppskrifter.

03:38

2. Hva er Umami

Oppdag umamiens verden, en unik smaksprofil som du kan finne i kjøtt, buljong og ost. Visste du at grønnsaker også kan være umami? Alger, soltørkede tomater og shiitake-sopp er alle eksempler på umami-rike ingredienser som vil ta dine fremtidige menyer til et nytt nivå.

02:48

3.Blomkålbiff

Gjør deg klar til å se blomkål som aldri før. I denne videoen vil kokken Weij vise hvordan man lager en deilig og bærekraftig biff ved hjelp av blomkålstilker. Ved hjelp av litt misosaus, fiskesaus og soyasaus vil du lage en uimotståelig umami-grønnsaksbiff som vil smake fantastisk.

03:20

4.Vegansk Saus

Hvis du lurer på hvordan du lager vegansk saus, er du på rett sted! Kokken Weij vil vise deg en nyskapende og bærekraftig oppskrift som bruker grønnsaksrester og vegansk smør for å lage en dekadent vegansk saus. Bruk den til å berike og pynte veganske og vegetariske retter.

04:19

5. Byggrisotto

Byggryn er ikke bare en av Future 50 Foods, men også et flott alternativ til vanlige korntyper. Lær en rask og enkel måte å lage en byggrisotto på. Med en rik, smakfull profil, inkludert umami og sterkt krydrede toner, vil den være en perfekt vegetarisk hovedrett til menyen din.

06:16

6.Røkt rotgrønnsaks-tartar

Hva om vi fortalte deg at det ikke er kjøtt involvert i denne tartaren? Beter og sellerirot er stjernene i denne oppskriften. I denne videoen lærer du den innovative saltlaketeknikken for å gi grønnsakene dine en kjøttlignende tekstur. Server den som forrett eller hovedrett i din bærekraftige meny.

Produkter
Oppskrifter
Favoritter
Meny