1. Innledning
Møt sjefskokk, Michelle Theron ved Hazendal Wine Estate. Del hennes visjon for lokale råvarer og lær å lage to deilige veganske retter – en søt kokos og tindvedparfait etterfulgt av en gresskar- og hasselnøttgnocchi.
2. Parfait Del 1
Lær å lage en plantebasert deig som erstatter tradisjonelle ingredienser for veganvennlige alternativer samtidig som du får topptips om tidsbruk og temperaturer ved steking i ovn.
3. Parfait Del 2
Lag en pecanpralin som begynner med rooibos og sitron-infundert te. Få veiledning om perfekte teksturer og temperaturer.
4. Parfait Del 3
Bland tindvedpuré med kumquat-syltetøy før du steker, varmer, kjøler ned og fryser ned for å lage kokosparfait.
5. Parfait Del 4
Sett sammen komponentene for å lage en lagdelt dessert med plantekrefter og fylt med smak!
6. Gnocchi Del 1
Utnytt plantenes krefter når du tilbereder denne gnocchi-retten. Lær å elte og rulle en perfekt deig før du former og steker den.
7. Gnocchi Del 2
La gnocchien bli sprø og gyllen før du legger til sesongbaserte og smakfulle smaker for fargerike høstresultater.