Menu

Ingredienser

+

Bibimbap

  • Quinoa 1200.0 g
  • Egg 10.0 stk
  • Brokkolibuketter 500.0 g
  • Rødkål 500.0 g
  • Enoki 300.0 g
  • Vårløk 100.0 g

Syltet pak choi

Dressing

Topping og montering

  • Sesamfrø 10.0 g
  • Gulrot, revet 300.0 g
  • røde chiliflak, tørre 10.0 g

Bibimbap er en slags koreansk pytt i panne, tradisjonellt laget på ris men her har vi brukt quinoa isteden.

...

Fremgangsmåte

  1. Bibimbap

    Kok quinoa som anvist (du kan også bruke villris eller couscous også) 
    Finhakk rødkål og vårløk, bland sammen (spar litt vårløk til topping)  
    Skjær brokkoli i passe tynne staver – stek til den er gylden men har en hard kjerne, i panne på høy temperatur.
    Stek soppen gyllenbrun i en panne
    Stek egg i panne - her velger du om du vil steke på begge sider eller bare på den ene 
  2. Syltet pak choi

    Vask Pak Choi-salat – del den i to, slik at du har grønne tynne blader og stilker hver for seg 
    Finhakk tynne blader og skjær stilken i litt tykkere staver. Mariner stilken i sesam- og soyavinaigrette
  3. Dressing

    Bland sammen ingrediensene til dressingen
  4. Topping og montering

    Alle ingrediensene legges i en sirkel ved siden av hverandre - med dressing på egnet sted. Stekt egg legges i midten 
    Topp med finhakket vårløk, raspet gulrot, chiliflak, ristede sesamfrø og resten av dressingen
Produkter
Oppskrifter
Favoritter
Meny