Ingredienser
Bolognese á la vegetariana
Beregn prisen på denne retten her:
Antall porsjoner
−
+
Pris på retten på menyen
Totalkostnad for ingrediensene
€0.0
Kostnad for en porsjon
Kostnader for ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Navn
Pris i NOK
Mengde
% Matkostnad for delen
Totale kostnader
Bolognese:
Belugalinser
/g
350.0 g
0%
Gul løk i små terninger
/g
150.0 g
0%
Tomatpuré
/kg
25.0 g
0%
Gulrot, revet
/g
225.0 g
0%
Aubergine
/g
450.0 g
0%
Sjampignon
/g
225.0 g
0%
Vann
/l
1.1 l
0%
Balsamicoeddik
/l
0.3 dl
0%
Salt
/kg
20.0 g
0%
Oregano tørket
/g
2.0 g
0%
Svart pepper, malt
/g
5.0 g
0%
Pasta, spagetti (standard)
/kg
2.0 kg
0%
Navn på ingrediens
/
Ansvarsfraskrivelse: Prisene som vises er en indikasjon, basert på grossister i markedet. Disse er gjenstand for svingninger på grunn av sesongmessige endringer og tilbud. UFS kan på ingen måte holdes ansvarlig for eventuelle avvik fra virkeligheten.
Bolognese:
-
Belugalinser 350.0 g
-
Gul løk i små terninger 150.0 g
-
Tomatpuré 25.0 g
-
Gulrot, revet 225.0 g
-
Aubergine 450.0 g
-
Sjampignon 225.0 g
-
Vann 1.1 l
-
Balsamicoeddik 0.3 dl
-
Salt 20.0 g
-
Oregano tørket 2.0 g
-
Svart pepper, malt 5.0 g
-
Pasta, spagetti (standard) 2.0 kg