Menu

Ingredienser

+

Bolognese:


En vegetarisk farsesaus som får sin fyldige og «kjøttaktige» smak av brunet aubergine og sopp. De svarte belugalinsene vil også bidra til å gjøre sausen mørk. Du kan i stedet velge grønne linser hvis du foretrekker en lysere saus. Linser har en svak, nøtteaktig smak og høyt proteininnhold. Foretrekker du vegetabilsk farse i stedet for linser, bytter du i så fall bare ut linsene i oppskriften med 700 g valgfri vegetarisk farse.

...

Fremgangsmåte

  1. Bolognese:

    1. Skyll linsene i vann og la dem renne av.
    2. Grovriv gulrot, sopp og aubergine.Stek i flytende margarinpå stekeplate eller rist i ovn ved 200 grader i7-10 minutter, avhengig av ovn.
    3. Sauter løken myk i flytende margarin, tilsett tomatpuré og fres videre noen minutter.
    4. Tilsett hvitløkspasta, ristede grønnsaker, linser, Tomatino, vann,grønnsaksbuljongpulver, salt og smak til med balsamicoeddik.
    5. Småkok under lokk i ca. 25 minutter, ta av lokket og la sausen koke inn til en bolognese.
    6. Smak til med oregano, salt og pepper.
    7. Server bolognesen med nykokt pasta, parmesan og salat.
Produkter
Oppskrifter
Favoritter
Meny