Ingredienser
Nordisk pasta med rotgrønnsaker
Beregn prisen på denne retten her:
Antall porsjoner
−
+
Pris på retten på menyen
Totalkostnad for ingrediensene
€0.0
Kostnad for en porsjon
Kostnader for ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Navn
Pris i NOK
Mengde
% Matkostnad for delen
Totale kostnader
Gulrotbechamel:
Melk
/l
0.7 l
0%
Knorr Cold Base Stivelse (Kaldrørt jevning) 2 x 2 kilo
/kg
45.0 g
0%
Gulrot pure, frossen
/g
375.0 g
0%
Knorr Umami (Allkrydder) 1kgm
20.0 g
0%
Salt
/kg
10.0 g
0%
Ost, revet
/kg
150.0 g
0%
Tomatsaus til pastaen:
Vann
/l
4.5 dl
0%
Sitronsaft
/l
0.1 dl
0%
Knorr Primerba B. all'Italiana Krydderpasta 2 x 340 g
/kg
50.0 g
0%
Paprika krydda
/
6.0 n/a
0%
Oregano frisk
/g
1.0 g
0%
Selleri revet
/g
250.0 g
0%
Pastinakk, revet
/g
250.0 g
0%
Gulrot, revet
/g
250.0 g
0%
Pasta:
Navn på ingrediens
/
Ansvarsfraskrivelse: Prisene som vises er en indikasjon, basert på grossister i markedet. Disse er gjenstand for svingninger på grunn av sesongmessige endringer og tilbud. UFS kan på ingen måte holdes ansvarlig for eventuelle avvik fra virkeligheten.
Gulrotbechamel:
-
Melk 0.7 l
-
Gulrot pure, frossen 375.0 g
-
Knorr Umami (Allkrydder) 1kgm 20.0 g
-
Salt 10.0 g
-
Ost, revet 150.0 g
Tomatsaus til pastaen:
-
Vann 4.5 dl
-
Sitronsaft 0.1 dl
-
Paprika krydda 6.0 n/a
-
Oregano frisk 1.0 g
-
Selleri revet 250.0 g
-
Pastinakk, revet 250.0 g
-
Gulrot, revet 250.0 g