Ingredienser
Pasta carbonara
Beregn prisen på denne retten her:
Antall porsjoner
−
+
Pris på retten på menyen
Totalkostnad for ingrediensene
€0.0
Kostnad for en porsjon
Kostnader for ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Navn
Pris i NOK
Mengde
% Matkostnad for delen
Totale kostnader
Pasta carbonara:
Bacon, terninger
/kg
6.0 kg
0%
Sjampignon, hakket
/g
1.5 kg
0%
Gul løk i små terninger
/g
200.0 g
0%
Vann
/l
2.0 l
0%
Knorr Cold Base Stivelse (Kaldrørt jevning) 2 x 2 kilo
/kg
125.0 g
0%
Navn på ingrediens
/
Ansvarsfraskrivelse: Prisene som vises er en indikasjon, basert på grossister i markedet. Disse er gjenstand for svingninger på grunn av sesongmessige endringer og tilbud. UFS kan på ingen måte holdes ansvarlig for eventuelle avvik fra virkeligheten.
Pasta carbonara:
-
Bacon, terninger 6.0 kg
-
Sjampignon, hakket 1.5 kg
-
Gul løk i små terninger 200.0 g
-
Vann 2.0 l