Menu

Ingredienser

+

Suppen:

Ved servering:


Borscht er en tradisjonell russisk rødbetesuppe. God og enkel å lage. Denne er inspirert av områdene rundt Østersjøen og du kan velge å lage den vegetarisk som her, eller du kan tilsette fisk eller kjøtt.

...

Fremgangsmåte

  1. Suppen:

    1. Varm margarin i en stor kjele. Tilsett ternede rødbeter, gulrot, selleri, potet, løk og hvitløk og stek lett i et par minutter. Tilsett vann og grønnsaksfond, og smak til med salt og pepper.
    2. La suppen nesten koke, legg på lokk og la simre for 15 min. Tilsett kål og tomatino og la simre i ytterligere 20 min. Smak til med krydder og tilsett mer salt og pepper hvis nødvendig.
  2. Ved servering:

    1. Smak til suppen med rødvinseddik og server med en klatt fraiche og et lite dryss av dill.
Produkter
Oppskrifter
Favoritter
Meny