Ingredienser
Borscht
Beregn prisen på denne retten her:
Antall porsjoner
−
+
Pris på retten på menyen
Totalkostnad for ingrediensene
€1200.0
Kostnad for en porsjon
Kostnader for ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Navn
Pris i NOK
Mengde
% Matkostnad for delen
Totale kostnader
Suppen:
Rødbeter
/g
1.0 kg
0%
Gulrot
/kg
150.0 g
0%
Sellerirot
/kg
200.0 g
0%
Bakepoteter
/g
200.0 g
0%
gul løk, hakket
/kg
100.0 g
0%
Hvitløksfedd
/stk
4.0 stk
0%
Vann
/l
3.0 l
0%
Savoykål
/kg
235.0 g
0%
havsalt
/g
0.0 g
0%
pepper, grovkvernet
/g
0.0 g
0%
Ved servering:
Dill, frisk
/kg
0.0 g
0%
Navn på ingrediens
/
Ansvarsfraskrivelse: Prisene som vises er en indikasjon, basert på grossister i markedet. Disse er gjenstand for svingninger på grunn av sesongmessige endringer og tilbud. UFS kan på ingen måte holdes ansvarlig for eventuelle avvik fra virkeligheten.
Suppen:
-
Rødbeter 1.0 kg
-
Gulrot 150.0 g
-
Sellerirot 200.0 g
-
Bakepoteter 200.0 g
-
gul løk, hakket 100.0 g
-
Hvitløksfedd 4.0 stk
-
Vann 3.0 l
-
Savoykål 235.0 g
-
havsalt
-
pepper, grovkvernet
Ved servering:
-
Dill, frisk