Ingredienser
Bouillabaisse
Beregn prisen på denne retten her:
Antall porsjoner
−
+
Pris på retten på menyen
Totalkostnad for ingrediensene
€0.0
Kostnad for en porsjon
Kostnader for ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Navn
Pris i NOK
Mengde
% Matkostnad for delen
Totale kostnader
Bouillabaisse
Torskefilet
/kg
500.0 g
0%
Kreps, koktferskvannskreps
/g
250.0 g
0%
Kamskjell
/g
300.0 g
0%
Potet
/kg
500.0 g
0%
Blåskjell
/kg
500.0 g
0%
Fennikel1-2-3 syltet
/g
200.0 g
0%
Buljong
Rapsolje
/g
50.0 g
0%
Sjalottløk, hakket
/g
300.0 g
0%
Stangselleri
/kg
50.0 g
0%
Vann
/dl
1.0 l
0%
Laurbærblad
/stk
1.0 stk
0%
Appelsin, kjøtt og zest
/g
75.0 g
0%
Fennikelfersk
/g
50.0 g
0%
Smør
/kg
150.0 g
0%
Olivenolje
/l
100.0 ml
0%
Saftan-aioli
Safran
/kg
0.0 g
0%
Hvitløk
/g
10.0 g
0%
Salt
/kg
5.0 g
0%
Sukker
/kg
5.0 g
0%
Sitronjuice
/dl
20.0 ml
0%
Syltet fennikel
Sukker
/kg
50.0 g
0%
Vann
/l
50.0 ml
0%
Fennikel, skivet
/g
300.0 g
0%
Navn på ingrediens
/
Ansvarsfraskrivelse: Prisene som vises er en indikasjon, basert på grossister i markedet. Disse er gjenstand for svingninger på grunn av sesongmessige endringer og tilbud. UFS kan på ingen måte holdes ansvarlig for eventuelle avvik fra virkeligheten.
Bouillabaisse
-
Torskefilet 500.0 g
-
Kreps, koktferskvannskreps 250.0 g
-
Kamskjell 300.0 g
-
Potet 500.0 g
-
Blåskjell 500.0 g
-
Fennikel1-2-3 syltet 200.0 g
Buljong
-
Rapsolje 50.0 g
-
Sjalottløk, hakket 300.0 g
-
Stangselleri 50.0 g
-
Vann 1.0 l
-
Laurbærblad 1.0 stk
-
Appelsin, kjøtt og zest 75.0 g
-
Fennikelfersk 50.0 g
-
Smør 150.0 g
-
Olivenolje 100.0 ml
Saftan-aioli
-
Safran
-
Hvitløk 10.0 g
-
Salt 5.0 g
-
Sukker 5.0 g
-
Sitronjuice 20.0 ml
Syltet fennikel
-
Sukker 50.0 g
-
Vann 50.0 ml
-
Fennikel, skivet 300.0 g