Ingredienser
Fisk med middelhavsurter og tomat
Beregn prisen på denne retten her:
Antall porsjoner
−
+
Pris på retten på menyen
Totalkostnad for ingrediensene
€0.0
Kostnad for en porsjon
Kostnader for ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Navn
Pris i NOK
Mengde
% Matkostnad for delen
Totale kostnader
Tomatsaus:
Gul løk i små terninger
/g
120.0 g
0%
Vann
/l
4.1 dl
0%
Salt
/kg
7.0 g
0%
Sitronsaft
/l
0.3 dl
0%
Knorr Primerba Timian Krydderpasta 2 x 340 g
/kg
15.0 g
0%
Knorr Primerba Basilikum Krydderpasta 2 x 340 g
/kg
15.0 g
0%
Fennikelsalat:
Mathavre
/g
0.68 kg
0%
Fennikel
/g
0.6 kg
0%
Rødløk, finhakket
/g
90.0 g
0%
Dill, frisk
/kg
40.0 g
0%
Sitron, presset
/kg
5.0 g
0%
Salt
/kg
20.0 g
0%
Fisk:
Fiskefilet uten skinn og bein
/g
1.2 kg
0%
Navn på ingrediens
/
Ansvarsfraskrivelse: Prisene som vises er en indikasjon, basert på grossister i markedet. Disse er gjenstand for svingninger på grunn av sesongmessige endringer og tilbud. UFS kan på ingen måte holdes ansvarlig for eventuelle avvik fra virkeligheten.
Tomatsaus:
-
Gul løk i små terninger 120.0 g
-
Vann 4.1 dl
-
Salt 7.0 g
-
Sitronsaft 0.3 dl
Fennikelsalat:
-
Mathavre 0.68 kg
-
Fennikel 0.6 kg
-
Rødløk, finhakket 90.0 g
-
Dill, frisk 40.0 g
-
Sitron, presset 5.0 g
-
Salt 20.0 g
Fisk:
-
Fiskefilet uten skinn og bein 1.2 kg