Ingredienser
Brenneslesuppe med røkt eggeplomme
Beregn prisen på denne retten her:
Antall porsjoner
−
+
Pris på retten på menyen
Totalkostnad for ingrediensene
€0.0
Kostnad for en porsjon
Kostnader for ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Navn
Pris i NOK
Mengde
% Matkostnad for delen
Totale kostnader
Brenneslesuppe
Fennikel
/g
100.0 g
0%
Fennikelfrø
/ss
1.0 ss
0%
Sherry,tørr
/dl
2.0 dl
0%
Purreløk
/st
0.0 st
0%
Matolje
/ss
2.0 ss
0%
Brennesle, forvellede
/g
200.0 g
0%
Bladpersille, hakket
/g
50.0 g
0%
Spinat, renset
/g
50.0 g
0%
Smør, normalsaltet
/g
100.0 g
0%
Røkt Eggeplomme 65c:
/
0.0
0%
Eggeplommer
/dl
10.0 l
0%
Rapsolje
/l
2.0 dl
0%
Navn på ingrediens
/
Ansvarsfraskrivelse: Prisene som vises er en indikasjon, basert på grossister i markedet. Disse er gjenstand for svingninger på grunn av sesongmessige endringer og tilbud. UFS kan på ingen måte holdes ansvarlig for eventuelle avvik fra virkeligheten.
Brenneslesuppe
-
Fennikel 100.0 g
-
Fennikelfrø 1.0 ss
-
Sherry,tørr 2.0 dl
-
Purreløk
-
Matolje 2.0 ss
-
Brennesle, forvellede 200.0 g
-
Bladpersille, hakket 50.0 g
-
Spinat, renset 50.0 g
-
Smør, normalsaltet 100.0 g
-
Røkt Eggeplomme 65c:
-
Eggeplommer 10.0 l
-
Rapsolje 2.0 dl