Ingredienser
Brûlée med appelsin
Beregn prisen på denne retten her:
Antall porsjoner
−
+
Pris på retten på menyen
Totalkostnad for ingrediensene
€0.0
Kostnad for en porsjon
Kostnader for ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Navn
Pris i NOK
Mengde
% Matkostnad for delen
Totale kostnader
Brûlée
Sukker
/kg
410.0 g
0%
Vann
/l
5.5 dl
0%
Vaniljestang
/stk
1.0 stk
0%
Appelsinskall, revet
/g
20.0 g
0%
Egg
/kg
440.0 g
0%
Navn på ingrediens
/
Ansvarsfraskrivelse: Prisene som vises er en indikasjon, basert på grossister i markedet. Disse er gjenstand for svingninger på grunn av sesongmessige endringer og tilbud. UFS kan på ingen måte holdes ansvarlig for eventuelle avvik fra virkeligheten.
Brûlée
-
Sukker 410.0 g
-
Vann 5.5 dl
-
Vaniljestang 1.0 stk
-
Appelsinskall, revet 20.0 g
-
Egg 440.0 g