Menu

Ingredienser

+

Crispy No Chicken

Saltbakt rødbet

  • Rødbeter, syltede 1.0 kg
  • Rapsolje 20.0 g
  • Salt, havs 2.0 kg

Syltede rødbeter


En fargerik vegetarrett hvor det veganske kyllingalternativet "Crispy NoChicken" fra Vegetarian Butcher spiller hovedrollen

...

Fremgangsmåte

  1. Crispy No Chicken

    Stek burgerne enten i en stekepanne eller i en frityrkoker til de er sprø og gylne
  2. Saltbakt rødbet

    Skrubb rødbetene med en kjøkkensvamp. Gni rødbetene inn med litt olje og legg dem på en seng av grovt salt i en ildfast form.
    Dytt dem litt ned i saltet.
    Bak på 200 grader i 1-2 timer, eller til de er helt møre. 
    La rødbetene få avkjøle seg litt. Skjær bort rota og dra av skallet. 
    Del rødbetene i båter
  3. Syltede rødbeter

    Alt kokes sammen til sukkeret er oppløst. Ikke sil bort krydderiene. De utvikler smak over tid. 
  4. Grønnkål

    Grønnkålen ordnes og freses i litt olje på en rykende varm panne. Krydder med maldonsalt.
Produkter
Oppskrifter
Favoritter
Meny