Menu

Ingredienser

+

Smash-burger

  • Oksekjøtt, kvernet 2.0 kg
  • Salt Og Pepper
  • Syltet rødløk 200.0 g
  • Cheddarost 20.0 n/a
  • Hamburgerbrød 10.0 stk

Dijon-majones


Målsettningen med å "smashe" burgere er å få en godt stekt overflate (Maillard reaksjon); denne typen karamellisering tilfører mye smak til hele burgeropplevelsen. Et must for alle burgerelskere!

...

Fremgangsmåte

  1. Smash-burger

    Lag 20 boller av kjøttdeig som veier ca.100g.
    "Smash" kjøttbollene på en varm grill eller stekepanne med bakepapir og en tyngde (f.eks. en kasserolle eller stor stekespade), krydre med salt og pepper. Vend burgerne og krydre igjen.
    Del brødene og smør innsiden med Hellmanns Real Majones, og stek den skårne overflaten med majonesen til at den blir sprø. Topp burgerne med cheddar og 1 ss dijonsmajones. Legg to burgere oppå hverandre og topp dem med syltet løk og legg dem på burgerbrødet.
  2. Dijon-majones

    Bland sammen ingrediensene

Veganalternativ

Du kan også bruke en The Vegetarian Butcher Raw No Beef burger å smashe for et plantebasert alternativ, og selvfølgelig Hellmann's vegan majones

Produkter
Oppskrifter
Favoritter
Meny