Menu

Ingredienser

+

Empanadas


Empanadas er en populær Street Food rett i Latin-Amerika. Empanar betyr "å pakke inn i brød", som kan variere med mange forskjellige typer fyll. Hver dag kjøper millioner av mennesker disse små håndlagde piroger som dessuten er lette å spise på farten!

...

Fremgangsmåte

  1. Empanadas

    1. Surr løk i margarin, tilsett vann og Piske og kok opp. Jevn med Maizena.
    2. Tilsett tint spinat, rør inn osten og rør til det har smeltet. Krydre med Umami. Avkjøl.
    3. Kjevle ut deigen og stikk ut sirkler på 10-12 cm i diameter.
    4. Legg 1- 1,5 ss av fyllet på hver deigsirkel og pensle halvparten av sirkelens kant med vann. Brett over og forsegle halvmånen med en gaffel.
    5. Pensle deigen med egg.
    Stekes i ovnen på 200°C i 7 minutter.
Produkter
Oppskrifter
Favoritter
Meny