Menu

Ingredienser

+

Panna cotta

Ristet kanelmüsli

  • Müsli 1.5 dl
  • Sukker 15.0 g
  • Kanel, malt 2.0 g

Herlig myk panna cotta med cripsy kanelmusli.

...

Fremgangsmåte

  1. Panna cotta

    1. Tilbered panna cotta som anvist, men erstatt melk med eplejuice. Bruk eplejuice med fruktkjøtt, av en mer aromatisk variant. La panna cottaen stivne i kjøleskap.
    2. Ved servering påføres et godt lag med eplemos og et dryss med ristet kanelmüsli.
  2. Ristet kanelmüsli

    1. Fordel müsli i en langpanne. Dryss over sukker og kanel. Hell over margarin og rør godt.
    2. Stek i ovn 175°C i ca 10 minutter. Avkjøl.
  3. Tips

    Kan lages i flere dager i forveien. Oppbevar i en krukke med lokk.
Produkter
Oppskrifter
Favoritter
Meny