Menu

Ingredienser

+

Kokte jordbær


Knuste marengs, pisket krem ​​og eddikkokte jordbær vil være en fersk variant på en engelsk gammel delikatesse hvor nyplukkede jordbær vanligvis får spille hovedrollen. De kokte jordbærene fungerer også godt med scones, vafler og pannekaker. MAILLE Eplecidereddik eldes på eikefat.

...

Fremgangsmåte

  1. Kokte jordbær

    • Bland alle ingrediensene, kok opp på moderat varme.
    • Rør med jevne mellomrom slik at sukker oppløses og la det småkoke til væsken begynner å tykne, skum av.
    • Avkjøles og oppbevares i kjøleskap frem til bruk.
  2. Ved servering

    • Knus marengene lett og pisk kremen.
    • Fyll på med varme kokte jordbær, marengs, is og krem i omganger.
    • Server umiddelbart.
Produkter
Oppskrifter
Favoritter
Meny