Ingredienser
Eton mess med sitron og bringebær
Beregn prisen på denne retten her:
Antall porsjoner
−
+
Pris på retten på menyen
Totalkostnad for ingrediensene
€0.0
Kostnad for en porsjon
Kostnader for ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Navn
Pris i NOK
Mengde
% Matkostnad for delen
Totale kostnader
Krydrete marengs
Eggehvite
/stk
8.0 stk
0%
Sukker
/dl
4.0 dl
0%
Sitron, presset
/ts
1.0 ts
0%
Eddik til rengjøring
/dl
0.0 dl
0%
Chiliflakes
/ts
0.0 ts
0%
Pepper, svart grovmalt
/g
0.0 g
0%
Sitronkrem
Sitron, presset
/ts
100.0 g
0%
Sitronskall, revet
/g
10.0 g
0%
Egg
/stk
4.0 stk
0%
Sukker
/dl
100.0 g
0%
Smør
/kg
130.0 g
0%
Gelatin, platerbløtlagde
/stk
2.0 stk
0%
Bringebærsaus
Bringebær frosne
/dl
5.0 dl
0%
Melis
/dl
2.0 dl
0%
Ved servering
Til Serveringen: Ferske Bringebær Og Lett Pisket Rama Piske
/
0.0
0%
Navn på ingrediens
/
Ansvarsfraskrivelse: Prisene som vises er en indikasjon, basert på grossister i markedet. Disse er gjenstand for svingninger på grunn av sesongmessige endringer og tilbud. UFS kan på ingen måte holdes ansvarlig for eventuelle avvik fra virkeligheten.
Krydrete marengs
-
Eggehvite 8.0 stk
-
Sukker 4.0 dl
-
Sitron, presset 1.0 ts
-
Eddik til rengjøring
-
Chiliflakes
-
Pepper, svart grovmalt
Sitronkrem
-
Sitron, presset 100.0 g
-
Sitronskall, revet 10.0 g
-
Egg 4.0 stk
-
Sukker 100.0 g
-
Smør 130.0 g
-
Gelatin, platerbløtlagde 2.0 stk
Bringebærsaus
-
Bringebær frosne 5.0 dl
-
Melis 2.0 dl
Ved servering
-
Til Serveringen: Ferske Bringebær Og Lett Pisket Rama Piske