Menu

Ingredienser

+

Bunn

Fyll

Garnering

  • 1 Boks Ferske Bringebær
  • 1 Boks Spiselige Gule Blomster

Ferskfrosset bringebærkake laget av kremost og Rama Piske med herlig hvit sjokolade.

...

Fremgangsmåte

  1. Bunn

    1. Skjær Rama margarinet i terninger og bland med de tørre ingrediensene i en kjøkkenmaskin.
    2. Når det begynner å ligne sand tilsettes egg til deigen så vidt samler seg.
    3. Legg den i kjøleskapet og kjevle den deretter ut, 3 mm tykk.
    4. Stikk ut med en rund utstikker og kle tartelettringene.
    5. Stek tartelettene gyllenbrune i ca. 10 min. på 175 °C. Avkjøl.
  2. Fyll

    1. Legg gelatinet i kaldt vann.
    2. Visp egg og sukker luftig.
    3. Smelt sjokoladen i vannbad (maks 45 °C).
    4. Smelt gelatinet i litt av bringebærpureen og bland deretter med resten av pureen.
    5. Hell bringebærblandingen over de piskede eggeplommene, og tilsett deretter Crème Bonjour smøreost, naturell.
    6. Tilsett den smeltede sjokoladen under omrøring.
    7. Lettpisk fløte / Rama Piske.
    8. Vend fløten inn i bringebærblandingen med slikkepott til en jevn masse.
    9. Hell massen i de stekte tartelettskallene og frys i minst 2 timer.
  3. Garnering

    1. Garner med bringebærene og blomstene oppå ostekaken.
Produkter
Oppskrifter
Favoritter
Meny