Menu

Ingredienser

+

Grønnsaker

  • Rød/grønn paprika 400.0 g
  • Squash 400.0 g
  • Rødløk 300.0 g
  • Aubergine 400.0 g
  • Olivenolje 100.0 ml
  • Salt

"Middle East" rub

Harissa dipp


Grillede grønnsaker er alltid en slager, men med en rub med smak fra midtøsten blir de enda bedre. Server sammen med en harissa dipp

...

Fremgangsmåte

  1. Grønnsaker

    Skjær grønnsakene i biter, og tre de på spyd. Mariner med olivenolje, salt og  "Middle East" rub. Grill grønnsakene, aller helst på kullgrill, til de blitt myke og fått fin farge
  2. "Middle East" rub

    Bland sammen alle ingredienser
  3. Harissa dipp

    Bland sammen alle ingredienser, smak til med saft og zest fra sitronen, la stå kjølig
Produkter
Oppskrifter
Favoritter
Meny