Ingredienser
Gulrotpudding
Beregn prisen på denne retten her:
Antall porsjoner
−
+
Pris på retten på menyen
Totalkostnad for ingrediensene
€0.0
Kostnad for en porsjon
Kostnader for ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Navn
Pris i NOK
Mengde
% Matkostnad for delen
Totale kostnader
Gulrotpudding:
Potet
/kg
2.4 kg
0%
Gulrot
/kg
0.7 kg
0%
Løk, gul
/kg
0.6 kg
0%
Egg
/stk
6.0 stk
0%
Melk
/l
4.0 dl
0%
Dillfrø
/kg
14.0 g
0%
Salt
/kg
12.0 g
0%
Sukker
/kg
12.0 g
0%
Smør
/kg
0.5 kg
0%
Fennikelsalat:
Fennikel
/g
1.0 kg
0%
Eple(r)
/kg
0.3 kg
0%
Navn på ingrediens
/
Ansvarsfraskrivelse: Prisene som vises er en indikasjon, basert på grossister i markedet. Disse er gjenstand for svingninger på grunn av sesongmessige endringer og tilbud. UFS kan på ingen måte holdes ansvarlig for eventuelle avvik fra virkeligheten.
Gulrotpudding:
-
Potet 2.4 kg
-
Gulrot 0.7 kg
-
Løk, gul 0.6 kg
-
Egg 6.0 stk
-
Melk 4.0 dl
-
Dillfrø 14.0 g
-
Salt 12.0 g
-
Sukker 12.0 g
-
Smør 0.5 kg
Fennikelsalat:
-
Fennikel 1.0 kg
-
Eple(r) 0.3 kg