Menu

Ingredienser

+

Suppen:

Til servering:

  • Koriander, frisk 12.0 g
  • Ris, kokt 0.5 kg
  • Nan brød 0.5 kg

Dette er en lett krydret og frisk gulrotsuppe med smak fra Nord-India, suppen er både mettende og enkel å lage. Server den gjerne med frisk koriander, kokt ris eller indisk nanbrød.

...

Fremgangsmåte

  1. Suppen:

    1. Stek løken myk i flytende margarinuten at løken tar farge.
    2. Tilsett Korma paste og chiliflak og stek videre noen minutter.
    3. Tilsett revet gulrot, linser, kokosmelk, vann og kyllingfond.
    4. La trekke til linsene er myke (ca. 15 minutter) under lokk.
    5. Miks suppen jevn og juster smaken med salt og sitron.
  2. Til servering:

    1. Server suppen med frisk koriander, kokt ris og nanbrød.
Produkter
Oppskrifter
Favoritter
Meny