Ingredienser
Hvit sjokoladekrem med brunet smør, tindved-is og hasselnøttekake
Beregn prisen på denne retten her:
Antall porsjoner
−
+
Pris på retten på menyen
Totalkostnad for ingrediensene
€0.0
Kostnad for en porsjon
Kostnader for ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Navn
Pris i NOK
Mengde
% Matkostnad for delen
Totale kostnader
Sjokoladekrem
Eggeplomme
/kg
60.0 g
0%
Hvit sjokolade
/g
125.0 g
0%
Brunet smør
/g
50.0 g
0%
Gelatin, plater
/stk
1.0 stk
0%
Sitronsaft
/l
0.5 dl
0%
Tindved-is
Tindvedpure
/g
250.0 g
0%
Pærepure
/g
250.0 g
0%
Sukker
/kg
0.5 kg
0%
Vann
/l
0.5 l
0%
Gelatin, plater
/stk
2.0 stk
0%
Hasselnøttkake
Hasselnøtter
/g
250.0 g
0%
Melis
/g
250.0 g
0%
Egg
/stk
4.0 stk
0%
Sitronskall
/g
10.0 g
0%
Navn på ingrediens
/
Ansvarsfraskrivelse: Prisene som vises er en indikasjon, basert på grossister i markedet. Disse er gjenstand for svingninger på grunn av sesongmessige endringer og tilbud. UFS kan på ingen måte holdes ansvarlig for eventuelle avvik fra virkeligheten.
Sjokoladekrem
-
Eggeplomme 60.0 g
-
Hvit sjokolade 125.0 g
-
Brunet smør 50.0 g
-
Gelatin, plater 1.0 stk
-
Sitronsaft 0.5 dl
Tindved-is
-
Tindvedpure 250.0 g
-
Pærepure 250.0 g
-
Sukker 0.5 kg
-
Vann 0.5 l
-
Gelatin, plater 2.0 stk
Hasselnøttkake
-
Hasselnøtter 250.0 g
-
Melis 250.0 g
-
Egg 4.0 stk
-
Sitronskall 10.0 g