Ingredienser
Ingefær & vaniljebrûlée
Beregn prisen på denne retten her:
Antall porsjoner
−
+
Pris på retten på menyen
Totalkostnad for ingrediensene
€0.0
Kostnad for en porsjon
Kostnader for ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Navn
Pris i NOK
Mengde
% Matkostnad for delen
Totale kostnader
Brûlée
Melk
/l
6.0 dl
0%
Ingefær, revet
/g
140.0 g
0%
Rørsukker
/g
50.0 g
0%
Navn på ingrediens
/
Ansvarsfraskrivelse: Prisene som vises er en indikasjon, basert på grossister i markedet. Disse er gjenstand for svingninger på grunn av sesongmessige endringer og tilbud. UFS kan på ingen måte holdes ansvarlig for eventuelle avvik fra virkeligheten.
Brûlée
-
Melk 6.0 dl
-
Ingefær, revet 140.0 g
-
Rørsukker 50.0 g