Ingredienser
Juledessert med tyttebærcoulis
Beregn prisen på denne retten her:
Antall porsjoner
−
+
Pris på retten på menyen
Totalkostnad for ingrediensene
€0.0
Kostnad for en porsjon
Kostnader for ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Navn
Pris i NOK
Mengde
% Matkostnad for delen
Totale kostnader
Krem
Vaniljstång, hel(1)
/stk
1.0 stk
0%
Melis
/g
75.0 g
0%
Appelsinzest, Blansjert (1 Ss)
/
0.0
0%
Nellik, hel
/g
0.0 g
0%
Amaretto (mandellikör)
/l
20.0 ml
0%
Tyttebærcoulis
Tyttebær, frossne
/g
200.0 g
0%
Melis
/g
75.0 g
0%
Kanel, hel
/stk
1.0 stk
0%
Montering
Pepparkaka
/g
200.0 g
0%
Blåbær
/g
120.0 g
0%
Bringebær
/kg
80.0 g
0%
Navn på ingrediens
/
Ansvarsfraskrivelse: Prisene som vises er en indikasjon, basert på grossister i markedet. Disse er gjenstand for svingninger på grunn av sesongmessige endringer og tilbud. UFS kan på ingen måte holdes ansvarlig for eventuelle avvik fra virkeligheten.
Krem
-
Vaniljstång, hel(1) 1.0 stk
-
Melis 75.0 g
-
Appelsinzest, Blansjert (1 Ss)
-
Nellik, hel
-
Amaretto (mandellikör) 20.0 ml
Tyttebærcoulis
-
Tyttebær, frossne 200.0 g
-
Melis 75.0 g
-
Kanel, hel 1.0 stk
Montering
-
Pepparkaka 200.0 g
-
Blåbær 120.0 g
-
Bringebær 80.0 g