Ingredienser
Linsefarsebrød med fløtesaus
Beregn prisen på denne retten her:
Antall porsjoner
−
+
Pris på retten på menyen
Totalkostnad for ingrediensene
€21000.0
Kostnad for en porsjon
Kostnader for ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Navn
Pris i NOK
Mengde
% Matkostnad for delen
Totale kostnader
Linsefarsebrød:
Gulrot
/kg
200.0 g
0%
Sjampignon
/g
5.0 kg
0%
Sellerirot
/kg
350.0 g
0%
Løk, gul
/kg
225.0 g
0%
Linser, røde
/g
200.0 g
0%
Tomatpuré
/kg
5.0 g
0%
Havregryn
/kg
100.0 g
0%
Ost, revet
/kg
100.0 g
0%
Egg
/stk
2.0 stk
0%
Salt
/kg
20.0 g
0%
Ketchup, tomat
/g
30.0 g
0%
Fløtesaus:
Vann
/l
15.0 dl
0%
Melk
/l
15.0 dl
0%
Ripsgelé
/kg
20.0 g
0%
Salt
/kg
5.0 g
0%
Navn på ingrediens
/
Ansvarsfraskrivelse: Prisene som vises er en indikasjon, basert på grossister i markedet. Disse er gjenstand for svingninger på grunn av sesongmessige endringer og tilbud. UFS kan på ingen måte holdes ansvarlig for eventuelle avvik fra virkeligheten.
Linsefarsebrød:
-
Gulrot 200.0 g
-
Sjampignon 5.0 kg
-
Sellerirot 350.0 g
-
Løk, gul 225.0 g
-
Linser, røde 200.0 g
-
Tomatpuré 5.0 g
-
Havregryn 100.0 g
-
Ost, revet 100.0 g
-
Egg 2.0 stk
-
Salt 20.0 g
-
Ketchup, tomat 30.0 g
Fløtesaus:
-
Vann 15.0 dl
-
Melk 15.0 dl
-
Ripsgelé 20.0 g
-
Salt 5.0 g