Menu

Ingredienser

+

Suppe:

Til servering:

  • Salt og pepper

Det sies at den meksikanske matsjelen ligger i landets suppetradisjon. Og nettopp suppe er en vanlig søramerikansk lunsjrett som ofte serveres med tilbehør som ris og en liten salat. Suppe selges overalt i både gater og på torg. I Mexico er suppe basismat og regnes både som næring for kropp og sjel.  

...

Fremgangsmåte

  1. Suppe:

    1. Sauter to tredjedeler av rødløken i margarin i 5 minutter, tilsett hvitløkspuré, chili og spisskummen og rør ytterligere et par minutter.
    2. Tilsett vann, grønnsaksfond, tomatino, bønner, oregano og rørsukker. Krydre med salt og pepper, kok opp og la koke noen få minutter.
    3. Slå av varmen, smak til med limesaft og tilsett koriander.
  2. Til servering:

    1. Server suppen toppet med fraiche, rød løk, koriander og nykvernet svart pepper.
Produkter
Oppskrifter
Favoritter
Meny