Menu

Ingredienser

+

Fremgangsmåte

Basilikumkrem


En suppe som metter og varmer på kalde dager. Basilikumkrem som topping er prikken over i:en

...

Fremgangsmåte

  1. Fremgangsmåte

    • Del gulrot, fennikel og selleri i terninger på 0,5 cm. 
    • Varm olivenolje i en kjele og stek grønnsakene sammen med The Vegetarian Butcher NoMince og finhakket løk, hvitløk og chili. Tilsett vann, grønnsakskraft, tomatino og krydderpasta og la det småkoke i ca 30 minutter. I mellomtiden koker du opp saltet vann i en kjele.
    • Tilsett risoni når vannet koker og kok pastaen i 8 minutter. Rør av og til så det ikke fester seg til bunnen.
    • Når pastaen er ferdig siler du av vannet og skyller med kaldt vann. 
    • Tilsett hvite bønner og risoni i suppen. Server med en dæsj basilikumkrem og revet parmesan.
  2. Basilikumkrem

    • Miks sitronzest og juice med Rama fraiche. Bland inn Knorr Basilikum krydderpasta og smak til med salt og sort pepper..
Produkter
Oppskrifter
Favoritter
Meny