Menu

Ingredienser

+

NoBeef "feast"


En skikkelig kjøttfest, bare helt uten kjøtt da.... masse dype umamismaker fra sopp og portvin gjør denne rett til en av julens festretter

...

Fremgangsmåte

  1. NoBeef "feast"

    1. Ha den tørkede soppen i en bolle. Ha i portvin og  kokende vann. La trekke i 10 minutter. Kutt sjalottløk og sopp i biter2. Varm en dæsj olivenolje i en stekepanne og stek sjalottløken og sopp i noen minutter. Legg til halvparten av krydderurtene. 3.Ta 1/3 av soppblandingen ut av pannen og ha den i en foodprosessor. Bland med kremosten. Kjør blandingen til en glatt mousse.4.Smak til med pepper og salt.5.Tilsett den bløtlagte sopp-og portvinblandingen til pannen med resterende soppblandingen. Kok opp, la småkoke til 1/3 av væsken er fordampet. Smak til med pepper og salt.6.Bruk begge hendene til å forme Raw No Beef burgerne til en høy rund tårnform med flat topp og bunn.7.Kutt ut en så sirkel av hver brødskive. Før servering varmes litt margarin med en dæsj olivenolje i en stekepanne. Stek brødsirklene på begge sider til de er pent brunet8.Stek burgerne på begge sider ca. 6 minutter. Legg soppsausen i stekepannen og la det småkoke i 4-5 minutter. Vend RAW NoBeef burgerne i sausen to ganger.9.Legg burgerne oppå brødskivene. Fordel soppmoussen på toppen av burgerne. Bland ned resterende margarinen i sausen og server den rundt burgerne.
    10.Dryss over timianblader.
    Serveringstips: Servere med rødkålog/eller rosenkål
Produkter
Oppskrifter
Favoritter
Meny