Menu

Ingredienser

+

Tikka Masala

Til servering

  • Koriander, frisk
  • Naanbrød
  • Kokosflak
  • Bulgur

Den velkjente indiske retten, er både hurtig å tilberede og har en frisk og fyldig smak. Nyt den med kokt ris eller bulgur, kokos og koriander.

...

Fremgangsmåte

  1. Tikka Masala

    • Skrell gulrøtter, og skjær dem i skiver. Brun NoChicken Chunks i rapsolje.
    • Stek løk og hvitløk i rapsolje inntil de begynner å ta farge.Tilsett gulrot og stek i noen minutter. Tilsett NoChicken Chunks, og smak til med krydderpuré Ingefær.
    • Tilsett Tomatino, vann og tikka masala’en. La koke i 5 minutter.
    • Tilsett piske og/eller yoghurt/fraiche og la koke i ytterligere 10 minutter.
    • Smak til med salt og pepper og evnt litt fersk hvitløk..
  2. Til servering

    • Garner retten med friske koriander samt naan brød, kokos, ris eller bulgur.
Produkter
Oppskrifter
Favoritter
Meny