Menu

Ingredienser

+

Sitrusjuice:

Pappardelle:

  • Pappardelle pasta 1.0 kg
  • Olivenolje 2.0 dl

Skorsonerrøtter:


Skorsonnerot brukes sjelden, men gir mye smak til en rett! Servert som sprø chips sammen med perfekt kokt pappardelle og masse smak fra sitrus er det den perfekte lunsjretten

...

Fremgangsmåte

  1. Sitrusjuice:

    1. Kok opp vann med sitronsaft og hønsekraft. Smak til med salt og pepper.
    2. Pisk juicen med kaldt smør. Tilsett ristede sesamfrø.
  2. Pappardelle:

    1. Kok pappardelle pasta al dente og bland den med litt olivenolje og sitrusjuicen.
  3. Skorsonerrøtter:

    1. Skrell og strimle ferske skorsonerrøtter.
    2. Friter de strimlede skorsonerrøttene til de er gylne og sprø.
    3. Anrett pastaen med juice, sprø skorsonerrøtter og friske urter.
Produkter
Oppskrifter
Favoritter
Meny