Menu

Ingredienser

+

Quesadilla

  • Smelteost 250.0 g
  • Ost, revet 250.0 g
  • Vann 1.0 dl
  • Grønn paprika, strimlet 200.0 g
  • Grønn chili, uten kjerner, finstrimlet 20.0 g
  • Pizzaost, mozarella, revet 100.0 g
  • Mais- og hvetetortillas 8.0 stk
  • Guacamole
  • Tomatsalsa

Er et "ostesmørbrød" fra Mexico som tok fast food verden med storm. "Queso" betyr ost og ost er med på å gi den fylte tortillaen sin karakteristiske kremighet. Quesadillas kan fylles med nesten hva som helst. Men chili, paprika og ost er det klassiske meksikanske fyllet som så mange liker.

...

Fremgangsmåte

  1. Quesadilla

    1. Varm smelteost på lav varme og tilsett revet ost og vann og rør til osten har smeltet.
    2. Del ostesaus over fire tortillas på et stekebrett og pynt de med skiver av grønn paprika og smak til med sort pepper.
    3. Topp tilslutt med revet pizzamozzarella og legg over en tortilla som lokk på hver av dem.
    4. Stekes i ovnen, slik at osten smelter over paprikaen, ca 10 minutter ved 175 °C.
    5. Skjær hver quesadilla inn 4-6 kakestykker. Serveres med tomatsalsa, guacamole og fraiche.
Produkter
Oppskrifter
Favoritter
Meny