Ingredienser
Rødbeter i rødvinsaus
Beregn prisen på denne retten her:
Antall porsjoner
−
+
Pris på retten på menyen
Totalkostnad for ingrediensene
€0.0
Kostnad for en porsjon
Kostnader for ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Navn
Pris i NOK
Mengde
% Matkostnad for delen
Totale kostnader
Rødbeter:
Rødbeter
/g
1.5 kg
0%
Småløk, frossen
/g
200.0 g
0%
champignon, ferske, delt i 4
/g
200.0 g
0%
Saus:
Vann
/l
1.3 l
0%
Rødvin
/l
2.0 dl
0%
Rødbetesaft
/dl
1.0 dl
0%
Knorr Primerba Bouquet de Provence Krydderpasta 340g
/
30.0 n/a
0%
Sukker
/kg
10.0 g
0%
Laurbærblad
/stk
1.0 stk
0%
Navn på ingrediens
/
Ansvarsfraskrivelse: Prisene som vises er en indikasjon, basert på grossister i markedet. Disse er gjenstand for svingninger på grunn av sesongmessige endringer og tilbud. UFS kan på ingen måte holdes ansvarlig for eventuelle avvik fra virkeligheten.
Rødbeter:
-
Rødbeter 1.5 kg
-
Småløk, frossen 200.0 g
-
champignon, ferske, delt i 4 200.0 g
Saus:
-
Vann 1.3 l
-
Rødvin 2.0 dl
-
Rødbetesaft 1.0 dl
-
Sukker 10.0 g
-
Laurbærblad 1.0 stk