Menu

Ingredienser

+

Rødbeter:

  • Rødbeter 1.5 kg
  • Småløk, frossen 200.0 g
  • champignon, ferske, delt i 4 200.0 g

Saus:


Denne oppskriften som er basert på klassikeren fra det franske kjøkkenet. Coq au vin forvandles til en fantastisk vegansk rett. Den herlige fargen på rødbetene og den robuste smaken passer perfekt til langtidskoking. Passer for veganere.

...

Fremgangsmåte

  1. Rødbeter:

    1. Vend rødbetene i margarin og legg de på en stekeplate.
    2. Stek de i ovnen på 160 °C i ca. 45 minutter.
    3. Brun løken og soppen i margarin i en kjele i ca. 10 minutter.
  2. Saus:

    1. Tilsett vann, rødvin og rødbetsaften. Kok i 10 minutter.
    2. Bland ut tapioka i litt kaldt vann og tilsett sammen med resten av sausingrediensene. Kok opp.
    3. Legg de møre rødbetene i gryten og la det småkoke i ytterligere 20 minutter.
    4. Avslutt med å toppe gryten med den brunede løken og soppen.
Produkter
Oppskrifter
Favoritter
Meny