Ingredienser
Romfromasj
Beregn prisen på denne retten her:
Antall porsjoner
−
+
Pris på retten på menyen
Totalkostnad for ingrediensene
€0.0
Kostnad for en porsjon
Kostnader for ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Navn
Pris i NOK
Mengde
% Matkostnad for delen
Totale kostnader
Romfromasj
Eggeplomme
/kg
65.0 g
0%
Eggehvite
/g
120.0 g
0%
Salt
/kg
2.0 g
0%
Romessens
/ml
0.0 ml
0%
Gelatin
/kg
30.0 g
0%
Navn på ingrediens
/
Ansvarsfraskrivelse: Prisene som vises er en indikasjon, basert på grossister i markedet. Disse er gjenstand for svingninger på grunn av sesongmessige endringer og tilbud. UFS kan på ingen måte holdes ansvarlig for eventuelle avvik fra virkeligheten.
Romfromasj
-
Eggeplomme 65.0 g
-
Eggehvite 120.0 g
-
Salt 2.0 g
-
Romessens
-
Gelatin 30.0 g