Ingredienser
Salat stekt over åpen ild og krem av gruyère-ost
Beregn prisen på denne retten her:
Antall porsjoner
−
+
Pris på retten på menyen
Totalkostnad for ingrediensene
€0.0
Kostnad for en porsjon
Kostnader for ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Navn
Pris i NOK
Mengde
% Matkostnad for delen
Totale kostnader
Slik gjør du
Hvitkål, marinert i 1-2-3-buljong
/g
300.0 g
0%
Bimi-aspargesbrokkoli
/g
300.0 g
0%
Kinakål, lilla
/kg
100.0 g
0%
Geitrams, stengler fra
/g
100.0 g
0%
Salt
/kg
5.0 g
0%
Rødløk
/kg
100.0 g
0%
Kream av gruyère-ost
Skallet Fra En Halv Sitron
/
0.0
0%
Hvitløk, fedd i skiver
/g
0.0 g
0%
Persillestilker
/stk
2.0 stk
0%
Timian, fersk kvister
/stk
2.0 stk
0%
Ost, gruyère revet
/kg
0.0 g
0%
Salt
/kg
1.0 g
0%
Klargjøring av retten
Ost, gruyère
/kg
0.0 kg
0%
Pepperrot
/g
0.0 g
0%
Løkkarse
/
0.0
0%
Skogsyre
/
0.0
0%
Ramsløk
/
0.0
0%
Krydderkarse
/g
0.0 g
0%
Hornfioler
/
0.0
0%
Navn på ingrediens
/
Ansvarsfraskrivelse: Prisene som vises er en indikasjon, basert på grossister i markedet. Disse er gjenstand for svingninger på grunn av sesongmessige endringer og tilbud. UFS kan på ingen måte holdes ansvarlig for eventuelle avvik fra virkeligheten.
Slik gjør du
-
Hvitkål, marinert i 1-2-3-buljong 300.0 g
-
Bimi-aspargesbrokkoli 300.0 g
-
Kinakål, lilla 100.0 g
-
Geitrams, stengler fra 100.0 g
-
Salt 5.0 g
-
Rødløk 100.0 g
Kream av gruyère-ost
-
Skallet Fra En Halv Sitron
-
Hvitløk, fedd i skiver
-
Persillestilker 2.0 stk
-
Timian, fersk kvister 2.0 stk
-
Ost, gruyère revet
-
Salt 1.0 g
Klargjøring av retten
-
Ost, gruyère
-
Pepperrot
-
Løkkarse
-
Skogsyre
-
Ramsløk
-
Krydderkarse
-
Hornfioler