Ingredienser
Salt karamellmousse med lakris
Beregn prisen på denne retten her:
Antall porsjoner
−
+
Pris på retten på menyen
Totalkostnad for ingrediensene
€0.0
Kostnad for en porsjon
Kostnader for ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Navn
Pris i NOK
Mengde
% Matkostnad for delen
Totale kostnader
Karamellmousse
Eggeplomme
/kg
65.0 g
0%
Salt
/kg
3.0 g
0%
Lakrispulver
/g
4.0 g
0%
Vann
/l
40.0 ml
0%
Gelatin
/kg
20.0 g
0%
Til servering
Bringebær
/kg
150.0 g
0%
Hvit sjokolade
/g
50.0 g
0%
Lakrispulver
/g
0.0 g
0%
Navn på ingrediens
/
Ansvarsfraskrivelse: Prisene som vises er en indikasjon, basert på grossister i markedet. Disse er gjenstand for svingninger på grunn av sesongmessige endringer og tilbud. UFS kan på ingen måte holdes ansvarlig for eventuelle avvik fra virkeligheten.
Karamellmousse
-
Eggeplomme 65.0 g
-
Salt 3.0 g
-
Lakrispulver 4.0 g
-
Vann 40.0 ml
-
Gelatin 20.0 g
Til servering
-
Bringebær 150.0 g
-
Hvit sjokolade 50.0 g
-
Lakrispulver