Ingredienser
Sitronkrem, hvit sjokolademousse, olivensukkertøy og hylleblomst
Beregn prisen på denne retten her:
Antall porsjoner
−
+
Pris på retten på menyen
Totalkostnad for ingrediensene
€0.0
Kostnad for en porsjon
Kostnader for ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Navn
Pris i NOK
Mengde
% Matkostnad for delen
Totale kostnader
Sitronkrem
Fløte
/dl
9.0 dl
0%
Sukker
/kg
260.0 g
0%
Sitronsaft
/
170.0 g
0%
Hvit sjokolademousse
Melk (Helmelk)
/l
15.0 dl
0%
Olivensukkertøy
Oliven, sort
/kg
30.0 g
0%
Muscovadosukker
/g
10.0 g
0%
Lakrismarengs
Eggehvite
/g
50.0 g
0%
Melis
/g
50.0 g
0%
Lakrispulver
/g
1.0 g
0%
Hylleblomstmarengs
Eggehvite
/g
40.0 g
0%
Melis
/g
50.0 g
0%
hylleblomstsaft
/dl
5.0 ml
0%
Navn på ingrediens
/
Ansvarsfraskrivelse: Prisene som vises er en indikasjon, basert på grossister i markedet. Disse er gjenstand for svingninger på grunn av sesongmessige endringer og tilbud. UFS kan på ingen måte holdes ansvarlig for eventuelle avvik fra virkeligheten.
Sitronkrem
-
Fløte 9.0 dl
-
Sukker 260.0 g
-
Sitronsaft 170.0 g
Hvit sjokolademousse
-
Melk (Helmelk) 15.0 dl
Olivensukkertøy
-
Oliven, sort 30.0 g
-
Muscovadosukker 10.0 g
Lakrismarengs
-
Eggehvite 50.0 g
-
Melis 50.0 g
-
Lakrispulver 1.0 g
Hylleblomstmarengs
-
Eggehvite 40.0 g
-
Melis 50.0 g
-
hylleblomstsaft 5.0 ml