Ingredienser
Sitronverbena panna cotta, crispy mango sukkerbrød og mangomousse
Beregn prisen på denne retten her:
Antall porsjoner
−
+
Pris på retten på menyen
Totalkostnad for ingrediensene
€0.0
Kostnad for en porsjon
Kostnader for ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Navn
Pris i NOK
Mengde
% Matkostnad for delen
Totale kostnader
Panna cotta
Melk (Helmelk)
/l
5.0 dl
0%
Fløte
/dl
5.0 dl
0%
200g Sitronverbena
/
0.0
0%
Sitronskall (2 sitroner)
/g
10.0 g
0%
Mango sukkerbrød
Eggehvite
/g
200.0 g
0%
Eggeplomme
/kg
80.0 g
0%
Sukker
/kg
140.0 g
0%
Mangomousse
Melk (Helmelk)
/l
1.0 dl
0%
Mangokuler
Mango
/kg
0.0 g
0%
Navn på ingrediens
/
Ansvarsfraskrivelse: Prisene som vises er en indikasjon, basert på grossister i markedet. Disse er gjenstand for svingninger på grunn av sesongmessige endringer og tilbud. UFS kan på ingen måte holdes ansvarlig for eventuelle avvik fra virkeligheten.
Panna cotta
-
Melk (Helmelk) 5.0 dl
-
Fløte 5.0 dl
-
200g Sitronverbena
-
Sitronskall (2 sitroner) 10.0 g
Mango sukkerbrød
-
Eggehvite 200.0 g
-
Eggeplomme 80.0 g
-
Sukker 140.0 g
Mangomousse
-
Melk (Helmelk) 1.0 dl
Mangokuler
-
Mango