Menu

Ingredienser

+

Suppe:

Til servering:

  • Epler, syrlige, skiver i båter 200.0 g
  • Smør 15.0 g
  • Timian, fersk

Jordskokk er en smaksrik rotgrønnsak som passer godt sammen med sopp. Derfor har vi toppet denne varianten med sopp for å få den herlige høstfølelsen. En rett som passer like bra til lunsj som til middag og både forrett og hovedrett.

...

Fremgangsmåte

  1. Suppe:

    1. Sauter sjalottløk og hvitløk mykt i flytende margarin.
    2. Tilsett jordskokk og sopp og sauter videre til soppens væske har dampet bort.
    3. Tilsett vinen og la den koke inn. Tilsett vann og fløte, og la det syde i 20 minutter.
    4. Bland maisstivelse med kaldt vann og jevn suppen.
    5. Smak til med kyllingfond, soppfond, salt og pepper.
  2. Til servering:

    1. Del eplene i små terninger.
    2. Brun epleterningene i margarin sammen med timian.
    3. Server suppen toppet med smørstekte epler.
Produkter
Oppskrifter
Favoritter
Meny