Ingredienser
Stekt spisskål med skorsonnerrotkrem og ristede solsikkefrø
Beregn prisen på denne retten her:
Antall porsjoner
−
+
Pris på retten på menyen
Totalkostnad for ingrediensene
€0.0
Kostnad for en porsjon
Kostnader for ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Navn
Pris i NOK
Mengde
% Matkostnad for delen
Totale kostnader
Spisskål:
Spisskål
/kg
2.0 kg
0%
Rama Professional Flytende margarin, melkefri 4x2,5 L
/l
0.0 dl
0%
Oregano frisk
/g
20.0 g
0%
Knorr Primerba Bouquet de Provence Krydderpasta 340g
/kg
20.0 g
0%
Salt
/kg
12.0 g
0%
Skorsonnerrotkrem:
Skorsonnerrot
/g
0.8 kg
0%
gul løk, hakket
/kg
200.0 g
0%
Rama Professional Flytende margarin, melkefri 4x2,5 L
/l
0.1 dl
0%
Hvitvin
/l
1.0 dl
0%
Ristede solsikkefrø:
Solsikkekjerner
/dl
1.0 dl
0%
Ved servering:
Navn på ingrediens
/
Ansvarsfraskrivelse: Prisene som vises er en indikasjon, basert på grossister i markedet. Disse er gjenstand for svingninger på grunn av sesongmessige endringer og tilbud. UFS kan på ingen måte holdes ansvarlig for eventuelle avvik fra virkeligheten.
Spisskål:
-
Spisskål 2.0 kg
-
Oregano frisk 20.0 g
-
Salt 12.0 g
Skorsonnerrotkrem:
-
Skorsonnerrot 0.8 kg
-
gul løk, hakket 200.0 g
-
Hvitvin 1.0 dl
Ristede solsikkefrø:
-
Solsikkekjerner 1.0 dl