Menu

Ingredienser

+

Tikka krydret gulrottartar


En vegetarrett med indiske smaker. Her får du både mye smak og mye grønnt

...

Fremgangsmåte

  1. Tikka krydret gulrottartar

    ·         Kok gulrøttene i vann med grønnsaks- og kyllingbuljong. Tilsett litt Knorr Tikka Masala krydderpasta.·         Når gulrøttene er møre, "moses" de grovt og blandes med fersk estragon, dijonsennep og olivenolje. Kok opp gulrot-/kyllingbuljongen og smak eventuelt til med litt salt og pepper. Juster syren med litt fersk sitron eller Maille Eplesidereddik.
     ·         Server den kalde eller varme gulrottartaren toppet med stekte kikerter, sesamfrø og varme hvite bønner. Pynt med den gjenværende sausen fra gulrøttene!! Og med masse fersk estragon. ·         Server den som en frittstående rett – eller med stekte TVB No Meatballs. Eller med TVB Little Willies krydret med litt Knorr grillkrydder under steking.
Produkter
Oppskrifter
Favoritter
Meny