Menu

Ingredienser

+

Sopp og løk;

Saus:

Tortellinipanne:

  • Tortellini med fyll 0.6 kg
  • Ost, revet 150.0 g

Pasta er barnslig godt og verdsettes av matgjester i alle aldre. Denne ovnsbakte torellinipannen etterlater ingen sultne. Server med en frisk salat!

...

Fremgangsmåte

  1. Sopp og løk;

    1. Stek sopp og løk i margarin og la væsken koke bort.
    2. Tilsett timianpasta og grønnkål, og stek ytterligere i noen minutter. Avkjøl.
  2. Saus:

    1. Bland kaldt vann med fløte. Bland Cold Base-pulveret med salt og visp fortløpende denne ned i væsken. Begynn med 30 % kald væske og rør på høyeste hastighet (ikke vekselsvis). Tilsett stivelsespulveret og resten av væsken fortløpende.
    2. Smaksett sausen med grønnsaksfond, B. all’Italiana krydderpasta, hvitvinseddik, salt og hvitpepper.
  3. Tortellinipanne:

    1. Smør en GN-form med margarin. Legg pastaen og den kalde soppeblandingen i GN-formen, og hell over sausen. Rør i formen slik at sausen fordeles og dekker pastaen.
    2. Stekes i kombiovn, 80 % på 160 grader i 45 minutter avhengig av ovnen!
    3. Ta ut formen av ovnen og press forsiktig det øverste laget av pastaen ned i sausen. Strø over ost og dekk formen med et lokk. La stå i 15 minutter. Rør i pastaen før servering.
Produkter
Oppskrifter
Favoritter
Meny