Menu

Ingredienser

+

Potetburger:

Rødløkpickles:

  • Rødløk 400.0 g
  • Eddik 1.0 dl
  • Sukker 200.0 g
  • Vann 2.0 dl
  • Salt 6.0 g

Semi-tørket tomat:

  • Tomater, friske 400.0 g
  • Olivenolje 0.1 dl
  • Salt 10.0 g

Servering:


Korngryn dyrkes ganske langt nord og er et glimrende alternativ i vegetariske farseretter.

...

Fremgangsmåte

  1. Potetburger:

    1. Sett stekeovnen på 230 grader.
    2. Rist poteter, gulrøtter og løk til de er myke tvers igjennom og har fått god farge.Bland alt grovt.
    3. Bland inn de øvrige ingrediensene og la det hele stå et par minutter, slik at Snowflake-stivelsen suger til seg væsken.
    4. Paneres i knust bokhvete og stekes i flytende margarin til overflaten er sprø og gyllenbrun.
  2. Rødløkpickles:

    1. Bland halvparten av vannet med sukkeret, varm opp og rør om til sukkeret er oppløst.
    2. La laken avkjøle og tilsett resten av vannet og eddiken.
    3. Slå væsken over rødløken – dette skal helst gjøres dagen før. Oppbevares kaldt.

  3. Semi-tørket tomat:

    1. Legg blandingen i en ildfast form og stek ved 60 grader i ca. 4–5 timer. Enklest er over natten.
    2. Steketiden kan forkortes vedå øke temperaturen, men da avgir tomatene mer væske.
  4. Servering:

    1. Serveres i hamburgerbrød med Hellmann’s majones, blader av plukksalat, semi-tørket tomat og rødløkpickles.
Produkter
Oppskrifter
Favoritter
Meny