Ingredienser
Vegetarisk Shepherd`s pie
Beregn prisen på denne retten her:
Antall porsjoner
−
+
Pris på retten på menyen
Totalkostnad for ingrediensene
€0.0
Kostnad for en porsjon
Kostnader for ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Navn
Pris i NOK
Mengde
% Matkostnad for delen
Totale kostnader
Farsen:
Vegetabilsk farse
/g
1.2 kg
0%
Gul løk i små terninger
/g
300.0 g
0%
Tomatpuré
/kg
50.0 g
0%
Knorr Professional Hvitløk Puré 750g
/kg
45.0 g
0%
Gulrot, revet
/g
450.0 g
0%
Aubergine
/g
0.9 kg
0%
Sjampignon
/g
450.0 g
0%
KNORR Tomatino 3 x 2 kg
/kg
0.9 kg
0%
Vann
/l
1.0 l
0%
Balsamicoeddik
/l
0.6 dl
0%
Salt
/kg
25.0 g
0%
Oregano tørket
/g
6.0 g
0%
Tilbehør:
Potetmos, ferdig
/g
2.5 kg
0%
Ost, revet
/kg
250.0 g
0%
Navn på ingrediens
/
Ansvarsfraskrivelse: Prisene som vises er en indikasjon, basert på grossister i markedet. Disse er gjenstand for svingninger på grunn av sesongmessige endringer og tilbud. UFS kan på ingen måte holdes ansvarlig for eventuelle avvik fra virkeligheten.
Farsen:
-
Vegetabilsk farse 1.20 kg
-
Gul løk i små terninger 300 g
-
Tomatpuré 50 g
-
Gulrot, revet 450 g
-
Aubergine 900 g
-
Sjampignon 450 g
-
Vann 1 l
-
Balsamicoeddik 0.60 dl
-
Salt 25 g
-
Oregano tørket 6 g
Tilbehør:
-
Potetmos, ferdig 2.50 kg
-
Ost, revet 250 g