Ingredienser
Vintersuppe fra Italia
Beregn prisen på denne retten her:
Antall porsjoner
−
+
Pris på retten på menyen
Totalkostnad for ingrediensene
€0.0
Kostnad for en porsjon
Kostnader for ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Navn
Pris i NOK
Mengde
% Matkostnad for delen
Totale kostnader
Suppen:
gul løk, hakket
/kg
0.3 kg
0%
Stangselleri
/kg
0.4 kg
0%
Gulrot, renset og ternet
/g
0.6 kg
0%
Hvitløk, hakket
/g
30.0 g
0%
Knorr Primerba Bouquet de Provence Krydderpasta 340g
/kg
30.0 g
0%
Paprika, røkt
/g
6.0 g
0%
Vann
/l
4.0 l
0%
Hvite bønner, kokte
/kg
0.8 kg
0%
Knorr Umami (Allkrydder) 1kgm
25.0 g
0%
Savoykål
/kg
0.24 kg
0%
Til servering:
Persille, hakket
/g
20.0 g
0%
Navn på ingrediens
/
Ansvarsfraskrivelse: Prisene som vises er en indikasjon, basert på grossister i markedet. Disse er gjenstand for svingninger på grunn av sesongmessige endringer og tilbud. UFS kan på ingen måte holdes ansvarlig for eventuelle avvik fra virkeligheten.
Suppen:
-
gul løk, hakket 0.3 kg
-
Stangselleri 0.4 kg
-
Gulrot, renset og ternet 0.6 kg
-
Hvitløk, hakket 30.0 g
-
Paprika, røkt 6.0 g
-
Vann 4.0 l
-
Hvite bønner, kokte 0.8 kg
-
Knorr Umami (Allkrydder) 1kgm 25.0 g
-
Savoykål 0.24 kg
Til servering:
-
Persille, hakket 20.0 g