Vi gjør grovjobben. Du finarbeidet.
Vi vet at det finnes mange ting som krever både tid og oppmerksomhet i et stressende restaurantkjøkken og derfor har vi gjort vårt aller beste for å kunne tilby deg en fond som smaker akkurat så bra som du vil at en fond skal smake, og som smaker likt, dag etter dag og rett etter rett. Vi snakker førsteklasses råvarer og naturlige, jevne smaker, det vil si et fantastisk grunnlag uten den minste anstrengelse fra din side. Vi derimot, har virkelig anstrengt oss for å gi deg følgende trio:
Gode grunner til å prøve!
Last gjerne ned folderen vår med supper, sauser og herlige gryter hvor Knorr Professional spiller en viktig rolle i flere av oppskriftene. Smak gjerne på alle sammen og ikke glem at Knorr Professional Konsentrerte Fond også er et hyggelig bekjentskap!

Dette er Knorr Professional Fond
- Klar til bruk, det vil si ikke konsentrert
- En balansert smaksprofil som gir rettene dine samme smak hver gang
- Gluten- og laktosefri
- Ingen allergener å deklarere*
- Laget av naturlige ingredienser
- Ingen tilsetninger (ingen kunstige farger eller smaker)
- Smart forpakning i praktisk størrelse

… Og slik lager vi våre fonder!
- Vi lar kjøtt og kjøttbein småkoke i vann for å få frem fyldige smaker.
- Vi lar smaksrike, nyhøstede grønnsaker småkoke på lav temperatur.
- Vi kombinerer disse to buljongene og krydrer dem med urter og krydder for enda mer dybde
* Dette produktet inneholder ingen allergifremkallende ingredienser som må deklareres i henhold til EU-forordning 1169/2011 (vedlegg II).
Finn et nytt bruksområde
- Lag et luftig grønnpepperskum med en sifon med Knorr Professional KYLLINGFOND og HELLMANN’S Professional!
- Har du prøvd å lage Sous Vide Kalvebankett med Knorr Professional KALVEFOND? Hvis ikke, er det kanskje på tide nå!
- Hvorfor ikke prøve å lage en biffvinaigrette med Knorr Professional DEMI-GLACE neste gang du setter carpaccio på menyen?