1. Innføring i håndtering av avfall
I denne videoen møter du kokk Richard Green, som introduserer noen av de største innvirkningene, og handlingene som kan utføres for å redusere dem.
2. Slik lager du en avfallskontroll
Et viktig kontrollpunkt på kjøkkenet er et avfallstilsyn. Lær mer om formålet med et avfallstilsyn og hvordan du utfører tilsyn på ditt eget kjøkken.
3. Effektive innkjøp/innhenting av ingredienser
En måte å redusere avfall på kjøkkenet på er gjennom effektive innkjøp. Ta en titt på hvorfor dette er viktig, og på noen tips om hvordan du gjør det.
4. Lagerstyring og design av en smart meny
Driftsleder Santos Shety lærer deg om fordelene ved å holde menyene dine oppdatert med dagens trender
5. Håndtering av forberedelsesavfall og produksjonsplanlegging
Få tips og triks om hvordan du kan få mest mulig ut av matavfallet ditt for å redusere de totale kostnadene med forberedelsesavfallet.
6. Håndtering av tallerkenavfall
Hvordan kan du minimere avfallet som kommer fra kundenes tallerkener? Se denne videoen for å finne ut mer.
7. Håndtering av bufféavfall
En god måte å håndtere bufféavfall på er å lære hvordan du kan anslå hvor mange personer du venter på en korrekt måte. Finn flere tips ved å se på denne videoen.