Ingredienser
Ålandsk fiskepanne 2.0
Beregn prisen på denne retten her:
Antall porsjoner
−
+
Pris på retten på menyen
Totalkostnad for ingrediensene
€0.0
Kostnad for en porsjon
Kostnader for ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Navn
Pris i NOK
Mengde
% Matkostnad for delen
Totale kostnader
Fisken:
Hysefilet, terninger 2X2 cm
/g
1.3 kg
0%
Poteter, skrelt
/g
1.0 kg
0%
Purreløk, skivet
/g
100.0 g
0%
Bladspinat, fersk
/kg
160.0 g
0%
Saus:
Vann
/l
1.0 l
0%
Knorr Cold Base Stivelse (Kaldrørt jevning) 2 x 2 kilo
/kg
50.0 g
0%
Gul løk i små terninger
/g
200.0 g
0%
Dill, torkad
/kg
2.0 g
0%
Pepperrot, revet
/g
40.0 g
0%
Eple, i terninger
/kg
200.0 g
0%
Navn på ingrediens
/
Ansvarsfraskrivelse: Prisene som vises er en indikasjon, basert på grossister i markedet. Disse er gjenstand for svingninger på grunn av sesongmessige endringer og tilbud. UFS kan på ingen måte holdes ansvarlig for eventuelle avvik fra virkeligheten.
Fisken:
-
Hysefilet, terninger 2X2 cm 1.3 kg
-
Poteter, skrelt 1.0 kg
-
Purreløk, skivet 100.0 g
-
Bladspinat, fersk 160.0 g
Saus:
-
Vann 1.0 l
-
Gul løk i små terninger 200.0 g
-
Dill, torkad 2.0 g
-
Pepperrot, revet 40.0 g
-
Eple, i terninger 200.0 g