Menu

Ingredienser

+

Fisken:

  • Hysefilet, terninger 2X2 cm 1.3 kg
  • Poteter, skrelt 1.0 kg
  • Purreløk, skivet 100.0 g
  • Bladspinat, fersk 160.0 g

Saus:


Dårlig tid? Denne retten kan enkelt forberedes dagen i forveien. Ta den fisken du har tilgjengelig – alt smaker nemlig godt i denne pannen.

...

Fremgangsmåte

  1. Fisken:

    1. Skjær fisken i grytebiter.
    2. Kok potetene og avkjøl. Del i mindre biter.
  2. Saus:

    1. Bland sammen vann, fløte og fiskefond. Pisk inn kaldrørt jevning og fortsett å vispe godt. La stå i 5 minutter.
    2. Tilsett salt, pepper, eddik, eple, løk og pepperrot.
    3. Smak til og juster eventuelt krydderet.
    4. Legg spinat og purreløk i bunnen på en form.
    5. Bland fisk og poteter i formen og hell over den kalde sausen.
    6. Stekes i ovn på 175 grader i ca. 25-30 minutter.
Produkter
Oppskrifter
Favoritter
Meny