Ingredienser
Ålandsk fiskepanne
Beregn prisen på denne retten her:
Antall porsjoner
−
+
Pris på retten på menyen
Totalkostnad for ingrediensene
€0.0
Kostnad for en porsjon
Kostnader for ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Navn
Pris i NOK
Mengde
% Matkostnad for delen
Totale kostnader
Fiskepanne
Hvit fiskefilet (f.eks. sik, gjørs eller piggvar)
/g
13.0 kg
0%
Poteter, skrelt
/g
700.0 g
0%
gul løk, hakket
/kg
200.0 g
0%
Hvit saus
Vann
/l
1.0 l
0%
MAIZENA Snowflake, modifisert stivelse 2 x 2 kg
/kg
84.0 g
0%
Hvit pepper, malt
/g
4.0 g
0%
Salt
/kg
4.0 g
0%
Pepperrotkrem
/g
20.0 g
0%
Eple, revet
/g
200.0 g
0%
1 Ss Eddik 7%
/
0.0
0%
Navn på ingrediens
/
Ansvarsfraskrivelse: Prisene som vises er en indikasjon, basert på grossister i markedet. Disse er gjenstand for svingninger på grunn av sesongmessige endringer og tilbud. UFS kan på ingen måte holdes ansvarlig for eventuelle avvik fra virkeligheten.
Fiskepanne
-
Hvit fiskefilet (f.eks. sik, gjørs eller piggvar) 13.0 kg
-
Poteter, skrelt 700.0 g
-
gul løk, hakket 200.0 g
Hvit saus
-
Vann 1.0 l
-
Hvit pepper, malt 4.0 g
-
Salt 4.0 g
-
Pepperrotkrem 20.0 g
-
Eple, revet 200.0 g
-
1 Ss Eddik 7%