Menu

Ingredienser

+

Appelsin og kanelbrûlée


Creme Brûlée er en klassisk fransk vaniljekremdessert med brent sukker som vanligvis serveres i porsjoner. Her er en lettlaget variant som går raskt å lage til mange. Prøv å smakssette brûléen med andre smaker som kaffe og kardemomme eller sitron og timian.

...

Fremgangsmåte

  1. Appelsin og kanelbrûlée

    1. Kok Piske, melk, appelsinskall og kanelstang på middels varme. Sett til side og la trekke i 30 minutter.
    2. Bland brûléepulveret med en del av fløten, tilsett deretter den resterende fløten i en kjele. La det småkoke på middels varme i 2 minutter under omrøring.
    3. Fjern kanelstenger og hell blandingen over i former. La dem avkjøles i kjøleskapet.
    4. Ta ut dessertene av kjøleskapet 30 minutter før servering. Strø sukker over og karamelliser med en brenner. Server!
Produkter
Oppskrifter
Favoritter
Meny