Ingredienser
Appelsin og kanelbrûlée
Beregn prisen på denne retten her:
Antall porsjoner
−
+
Pris på retten på menyen
Totalkostnad for ingrediensene
€0.0
Kostnad for en porsjon
Kostnader for ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Navn
Pris i NOK
Mengde
% Matkostnad for delen
Totale kostnader
Appelsin og kanelbrûlée
Carte d'Or Crème Brûlée, pulver 114 porsjoner
130.0 g
0%
Melk
/l
5.0 dl
0%
Appelsinskall, revet
/g
14.0 g
0%
Kanelstang, hel
/kg
20.0 g
0%
Brunt sukker
/kg
50.0 g
0%
Navn på ingrediens
/
Ansvarsfraskrivelse: Prisene som vises er en indikasjon, basert på grossister i markedet. Disse er gjenstand for svingninger på grunn av sesongmessige endringer og tilbud. UFS kan på ingen måte holdes ansvarlig for eventuelle avvik fra virkeligheten.
Appelsin og kanelbrûlée
-
Carte d'Or Crème Brûlée, pulver 114 porsjoner 130.0 g
-
Melk 5.0 dl
-
Appelsinskall, revet 14.0 g
-
Kanelstang, hel 20.0 g
-
Brunt sukker 50.0 g